KLUB & ERHVERV

Vi har gjort det til et speciale at arbejde tæt sammen med foreninger og virksomheder. Her kan vi levere alt i sporttøj, profiltøj, arbejdstøj og sikkerhedssko, og er altid klar med en billig og effektiv løsning. Samtidig sætter vi stor pris på en snak om weekendens resultater på banen, eller de nyeste initiativer i jeres virksomhed. Med jeres adgang til vores online og simple klub- eller virksomhedsshop kan jeres medlemmer eller ansatte bestille klub- eller arbejdstøj og sikkerhedssko 24/7/365.

AdidasHummelPumaSELECT SportPeak PerformanceThe North FaceJomaCraftFUSIONEnduranceGeyserWhistlerA-serve

Kansas billig arbejdstøj og sikkerhedstøjJalas Billige arbejdssko og sikkerhedsskoSika SikkerhedsskoElten arbejdssko billigeBrynje arbejdssko og sikkerhedsskoID IdentityPro WearSeven Seas Copenhagen

KAMPTØJ

Vi gør jer klar til kamp! Vi kan levere kamptøj fra et stort udvalg af brands med profil-, navn- og nummertryk til alle former for sportsgrene. Ingen løsninger er ens, og vi kan både lave løsninger, hvor klubben køber kampsæt samlet, eller hvor spillerne selv skal købe eller bestille.

TRÆNINGSTØJ

Vi kan levere alle former for træningstøj fra et stort udvalg af brands og med ønsket tryk. Vi skræddersyer en løsning, som passer netop ind hos jer, uanset om det er en enkeltbestilling, trænerpakker eller salg af klubdragt eller forskellige pakker til medlemmerne.

UDSTYR & TILBEHØR

De fleste kender lugten af varmecreme i et fyldt omklædningsrum. Vi er leveringsdygtige i alle former for sportspleje og -udstyr, uanset om lægetasken skal fyldes, der skal nyt træningsudstyr eller nye bolde til, eller målmændene skal have målmandshandsker.

PROFILTØJ

Vi er selv et lokalt firma, og har derfor allerede en god fornemmelse af, hvad der skal til for, at jeres firma fremstår på den bedst tænkelige måde i lokalområdet. Vi værner om jeres brand, som vi værner om vores eget, og kan levere alt inden for profiltøj og trykning.

ARBEJDSTØJ

Arbejdstøj og en sportsbutik? Ja, du læste helt rigtig! Vi har stor erfaring i alle former for arbejdstøj. Vi er forhandler af mærkerne Kansas og Fristads, som er landets måske største mærker.

SIKKERHEDSSKO & ARBEJDSSKO

Til arbejdstøj hører selvfølgelig også arbejds- og sikkerhedssko. Det kan vi naturligvis også hjælpe med. Vi er forhandler af mærkerne Brynje, Jalas, SIKA, Elten samt flere andre. Det betyder, at vi har et rigtig stort udvalg, og derfor kan hjælpe med det hele.

GAVEARTIKLER

Gaver knytter mennesker sammen, og vi er gode til at finde anledninger; jubilæer, fødselsdage, jul mm. Vi er leveringsdygtige i alle former for medarbejdergaver – ikke kun inden for sportsartikler – og står klar til at skræddersy en løsning, som passer til netop jer.

Farsø/Ullits IK

“Det er meget enkelt her i FUIK. Mangler vi noget: Spilletøj, drikkedunke, træningssæt, målmandshandsker eller noget helt femte, så spørger vi Klaus i Sportigan Farsø. Sådan har det været i al den tid, jeg kan huske. Han er hurtig, fleksibel, og har fingeren på pulsen. Vi kan altid komme til ham, og så finder vi ud af det.”

“Det hjælper naturligvis også, at han er så synlig, som han er her i området. Han er blandt andet selv frivillig træner i klubben. Der er ingen tvivl om, at det gør en stor forskel for alle. Han ved, hvad der sker, og hvad der er vigtigt – og er god til at byde ind, når der er brug for det.”

Magnus Bojer, Formand, Farsø/Ullits IK
Aalestrup IF logo

“Aalestrup Idrætsforening har igennem flere år haft et fast samarbejde med Klaus Hansen og Sportigan i Farsø – Et samarbejde, der set med Aalestrup Idrætsforenings øjne rummer alle de ting der for os, som klub er vigtige: Professionel tilgang, lydhør ift. lokale behov, nytænkende, tilstedeværende og ikke mindst – lokal i Vesthimmerland!”

“Dette sammenholdt med, at Klaus som person er kendt og yderst respekteret fra sportsmiljøet, gør ham og Sportigan Farsø til en stærk samarbejdspartner ift. vores fælles interesse for idrættens verden.”

Tom Sørensen, Formand, Aalestrup IF
MICHELLE NIELSEN
MICHELLE NIELSEN
Indehaver

TAG FAT I MIG ALLEREDE I DAG FOR AT HØRE NÆRMERE OM MULIGHEDERNE

Sportigan Farsø Klub & Erhverv